уторак, 20. јануар 2015.

Tartan

Zdravo dragi moji, ovo je jedan od mojih omiljenih outfita u poslednjih par dana. Obozavam ovu crvenu kosulju i taj karo dezen. Bajkerske cizme i jakna uz omiljenu sivu boju jednako savrsena kombinacija za zauzet dan. Uzivajte. :)

Hello guys, this is one of my favorite outfits in the last few days. I love this red shirt. Biker boots and a jacket with my favorite gray are perfect combination for a busy day. Enjoy. :)





















TERRANOVA tartan shirt
H&M T-shirt
BERSHKA jacket
TALLY WEIJL jeans
H&M bag
H&M boots
H&M beanie
H&M sunglasses


3 коментара:

  1. Kombinacije su ti super,ali mi se ne svidja pozadina fotografije,i sam kvalitet. Zanima me sa cime slikas. I moj iskreni savet,nemoj da slikas razlicite kombinacije na jednom mestu, jer izgleda pomalo dosadno i amaterski. :) Takodje biraj bolje lokacije. Lokacija, odnosno pozadina fotografije bi trebalo da bude prilagodjena kombinaciji,da se slaze sa bojama,ali da ne bude previse boja, jer kada je sa previse boja onda u oci zapada pozadina,a ne ono sto bi trebalo. Najbolje je da se slikas ispred nekog belog zida,ili negde u kraj,nikako na sred staze ili parka. Posle blogger takmicenja sam odlucila da odem na tvoj blog jer si mi ti bila slatka i drugacija od drugih. :D Mozda si sve ovo i znala, ali eto kako sam gledala tvoje postove morala sam to da ti kazem. haha :D Moj instagram je anastasiamphotography ,zaprati me,uzvracam :D

    ОдговориИзбриши
  2. Kombinacije su ti super,ali mi se ne svidja pozadina fotografije,i sam kvalitet. Zanima me sa cime slikas. I moj iskreni savet,nemoj da slikas razlicite kombinacije na jednom mestu, jer izgleda pomalo dosadno i amaterski. :) Takodje biraj bolje lokacije. Lokacija, odnosno pozadina fotografije bi trebalo da bude prilagodjena kombinaciji,da se slaze sa bojama,ali da ne bude previse boja, jer kada je sa previse boja onda u oci zapada pozadina,a ne ono sto bi trebalo. Najbolje je da se slikas ispred nekog belog zida,ili negde u kraj,nikako na sred staze ili parka. Posle blogger takmicenja sam odlucila da odem na tvoj blog jer si mi ti bila slatka i drugacija od drugih. :D Mozda si sve ovo i znala, ali eto kako sam gledala tvoje postove morala sam to da ti kazem. haha :D Moj instagram je anastasiamphotography ,zaprati me,uzvracam :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, znam znam. Ali nekad jednostavno moras da islikas kombinacije i nemas dovoljno vremena jer te grize savset sto dugo nisi izbacila post. Hvala tiii, a inace slikam telefonom( I phone 5) jer jos uvek nemam aparat, ali u skorije vreme planiram da ga kupim :)

      Избриши